De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Vakkundig buitenschilderwerk

Wilt u uw woning of bedrijfspand van buiten voorzien van een nieuwe laag verf? U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw pand zelf in de stijgers te zetten. Wij raden dit in de meeste gevallen af. Allereerst is het gevaarlijk en daarnaast beschikt u in de meeste gevallen ook niet over de juiste kennis. Schakel voor buitenschilderwerkzaamheden een ervaren schilder van ons schildersbedrijf in. Wij staan het hele jaar voor u klaar in Dordrecht en omgeving. U schakelt onze buitenschilders onder andere in voor de volgende werkzaamheden:

  • Buitenmuur verven
  • Schilderen van dakgoten
  • Verven van kozijnen
  • Deuren verven
  • Restauratiewerkzaamheden
  • Herstelwerkzaamheden

Uw pand in Dordrecht als visitekaartje

Of het nu om uw eigen woning gaat of om uw bedrijfspand. Het blijft uw visitekaartje en daarom is het van belang dat de kleuren die wij aanbrengen aansluiten bij de rest van uw pand. Onze buitenschilders zorgen daarom niet alleen voor de uitvoering van het schilderwerk van uw pand, maar spelen ook graag een adviserende rol. Wij kunnen u meer vertellen over het kleur- en materiaalgebruik. Dankzij ons ziet uw woning of pand er straks weer uit om door een ringetje te halen.