De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Specialist in wandafwerking

In Dordrecht en omgeving zijn wij uw specialist op het gebied van wandafwerking. Niet alleen voor het sauzen van uw wanden bent u bij ons aan het juiste adres, ook voor behang, vinyl en textiel wandbekleding kunt u onze specialisten inschakelen. Daarnaast zijn wij al geruime tijd dealer van het merk Orac, boegbeeld op het gebied van sierlijsten en zuilen. Voor wandafwerking van hoogwaardige kwaliteit doet u dan ook een beroep op onze vakmannen! Wij werken zeer secuur en verzekeren u van een uitstekend resultaat.

Sauzen in Dordrecht

Een nette afwerking van uw wanden? Wij sauzen uw muren in de meest diverse kleuren! Uiteraard houden we rekening met alle eigenschappen van de ondergrond en indien nodig gebruiken we speciale muurverf. Onze experts hebben alle benodigde kennis in huis! Als AF-erkende schilder bieden we uitstekende garantievoorwaarden: bij ons krijgt u namelijk minimaal 4 jaar garantie op binnenschilderwerk.

Behang, vinyl en textiel

Voor kwalitatieve wandafwerking door middel van behang bent u bij ons aan het juiste adres. Het aantal dessins en het aantal kleuren is vrijwel oneindig, dus u vindt altijd een behang naar uw smaak. Of het nu gaat om simpel glasvlies (al dan niet gesaust), of kwaliteitsbehang van bijvoorbeeld Vescom vinyl of textiel: u vindt bij ons gegarandeerd uw nieuwe behang.