De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Waarom een winterschilder?

De winter lijkt misschien op het eerste oog geen geschikt seizoen voor het uitvoeren van schildersklussen. Er is echter heel veel schilderwerk dat prima in de winter uit kunt voeren, bijvoorbeeld het witten van plafonds of het sauzen van een binnenmuur. Schilders hebben het over het algemeen minder druk in de winterperiode, waardoor er minder lange wachttijden zijn en u bovendien vaak profiteert van aantrekkelijke kortingen. Zo ziet uw woning er weer piekfijn uit voordat het mooie weer begint!

Werkzaamheden van de winterschilder

In Dordrecht, maar ook ver daarbuiten, is ons schilersbedrijf actief als winterschilder. Wij kunnen vrijwel al het schilderwerk binnenshuis voor u uitvoeren. Denk hierbij aan onder andere:

  • het schilderen van muren en plafonds
  • het schilderen of renoveren van trappen
  • schilderwerk in kantoren

Ook buitenschilderwerk in Dordrecht!

Dankzij moderne technieken is het tegenwoordig zelfs mogelijk om een groot deel van het buitenschilderwerk door onze winterschilder te laten uitvoeren! Hierbij maken we gebruik van speciale verven die zijn aangepast qua samenstelling en droogtijd. Ook passen wij onze steigers en afscherming aan op het seizoen.